One by one wimperextensions cursus, zeer leerzaam

one by one wimperextensions cursus

Een one by one wimperextensions cursus, kan je bij Kesnails & Lashes gaan volgen. Zodra je deze opleiding met een goed gevolg heb afgerond, kan jij professioneel aan de slag. Omdat ik zelf een eigen salon wil gaan openen, ben ik aan deze cursus begonnen. Deze opleiding duurt wel een hele dag, maar hier leer je alle kneepjes van het vak. 

De dag begon om 10.00 uur. Hier begonnen zij met de theorie. Merendeel wist ik al, maar het was wel fijn om dit nog een keer mee te mogen maken. Daarna begon de praktijk les en dit vond ik erg leerzaam. one by one wimperextensions cursus

In één dag de one by one wimperextensions cursus gehaald

De dag vloog voorbij en hier heb ik bijzonder veel geleerd. Het leukste was dat iedereen in mijn groep geslaagd was. Iedereen kreeg dan ook een certificaat van de one by one wimperextensions cursus.

Inmiddels ben ik mijn eigen salon begonnen en de zaken lopen bijzonder goed. Eerdaags ga ik aan een andere training beginnen. Een cursus om de techniek te perfectioneren. Hierdoor leer ik nog sneller mijn vak uit te oefenen. Sneller, maar de kwaliteit moet natuurlijk wel goed blijven. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je bij Kesnails & Lashes kan krijgen, neem dan contact met hun op.