Zeer leerzame taalcursus in Rotterdam

Voor mijn werk moet ik verplicht een taalcursus Rotterdam gaan volgen. Niet dat ik dat erg vind, want een bestelling te kunnen doen in het Frans, Engels of Spaans lijkt mij ook zeer interessant. Voor mijn werk moet ik vaak naar het buitenland en daarom vond mijn baas het nodig dat ik een training ging volgen. Via Interlangues heb ik mijzelf aangemeld voor een Franse cursus. Engels kan ik wel spreken en misschien wordt Spaans wel mijn volgende cursus die ik ga volgen. Voordat ik aan de lessen kon beginnen had ik eerst een persoonlijk gesprek met de leraar.  

Leuke lessen

Tijdens het persoonlijke gesprek kon de leraar ongeveer inschatten hoeveel lessen ik nodig had. Ook kon hij zo bekijken of ik deze individueel of in groepsverband moest gaan volgen. Het is in groepsverband geworden, omdat ik van andere ook kan leren.

Ondertussen heb ik de lessen van de taalcursus in Rotterdam met goed gevolg afgerond. De leraar heeft echt alles uit de kast gehaald dat iedereen de Franse taal onder de knie te krijgen. Het waren zeer leuke en interessante lessen, daarom heb ik mij meteen opgegeven voor de Spaanse taal. Ben zeer benieuwd of ik Spaans net zo goed ga spreken als het Frans.